Turneringer

Klubbens 1. hold spiller i DTF's 3. division.2. holdet spiller i Liga 4 (seniorherrer).
Holdkaptajnerne Nils Madsen og Tim Sørensen er altid interesseret i dygtige spillere.
Så har du lysten og niveauet, kan du blive tilknyttet.
Kontakt bestyrelsen/David Serve

Klubben har en del motionisthold for seniorer og veteraner i både herrer-, damer og mixrækker i DTF, JTU- samt DGI-regi.
Der er tit brug for reserver. At være reserve, er tit vejen ind til en mere fast plads på et hold.

Der er mulighed for evt. at starte eget hold op.
Det skal dog omkring bestyrelsen af hensyn til økonomi og den samlede banekapacitet.

Hvis du er interesseret i at være med omkring et hold, hvad enten det er på motionistniveau eller mere øvet, så kontakt David Servé på mobil 28713432 eller mail david.serve@hotmail.com

Individuelle stævner og turneringer
Der vil være forskellige stævner og turneringer hen over sæsonen. Nærmere information sker løbende.
Følg med på hjemmesiden og på vores Facebookgruppe: Hørning Tennisklub
Du har desuden altid mulighed for  selv at opsøge og tilmelde dig til individuelle turneringer og stævner. Det giver næsten altid gode oplevelser, hvor man får spillet mod nye modstandere på nogenlunde samme niveau.

Intern klubturnering
Hvert år afvikles klubturnering i forskellige rækker med indledende kampe henover sommeren.
Finaledag i 2020 er den 5. september. Følg med på hjemmesiden og i klubhuset.
Det plejer at være en festlig dag, som afsluttes med årets klubfest for alle voksne medlemmer.