Træning

Hørning Tennisklub tilbyder forskellige former for træning.
 Juniortræning
Mandage og torsdage fra kl 16.30-18. Træningen koster 150 kr. for alle mandage eller
torsdage hele sæsonen. Træningen koster 300 kr. for alle mandage og torsdage hele sæsonen.

Voksen begynder/let-øvede
Mandage fra 18.30-20 fra d. 4.5-29.6 i alt 8 gange.
Dette tilbud er gratis, såfremt du melder dig ind i klubben eller allerede er medlem. Ønsker du, at afprøve tennis, koster det 300
kr. at deltage i begynder/let-øvede træningen. Såfremt du melder dig ind i klubben senest 15.5 får du
pengene retur. Som medlem kan du booke baner og spille på tidspunkter, der passer dig og makkere(e)
Se menupunktet Aktiviteter -> Seniorer -> Begyndertræning

Voksen begynder/let-øvede
Mandage fra 18.30-20 fra d. 4.5-29.6 i alt 8 gange. Dette tilbud er gratis,
hvis du melder dig ind i klubben eller allerede er medlem. Ønsker du at afprøve tennis, koster det 300
kr. at deltage i begynder/let-øvede træningen. Hvis du melder dig ind i klubben senest 1.6 får du

Træning for motionspillere, Tennis og hygge, turneringsspillere m. fl.
I år bliver der tilbudt træning på torsdage fra kl 18.30-20 med en brugerbetaling på 75 kr. pr deltager.
.
Træningerne kan have forskellige temaer i f.eks. serv, for- og baghånd, doublespillet osv.
Aftales mellem træner og deltagere
Tilmelding her

Individuel træning eller træning i små grupper
Det er muligt at lave aftaler med vores trænere, om individuel træning eller træning i smågrupper.
Ring eller skriv til dem og få et tilbud

Boldmaskine
Endelig kan du booke verdens mest tålmodige træner - vores boldmaskine
Se mere  eller    Book